El pavelló obre, per fi, les seves portes a partir d’aquest mes d’abril

La reforma del Pavelló Nou ja ha arribat ala seva fi. A partir d’aquesta darrera setmana de març, el primer equip del Futbol Sala Garcia i les 17 entitats usuàries de la instal·lació tornaran a casa.

L’objectiu del projecte ha estat resoldre les problemàtiques relacionades amb l’antiguitat de l’equipament (va ser inaugurat el 1977) i adaptar-lo a la nova normativa de competició de la Primera Divisió de futbol sala, per tal que pugui seguir sent el pavelló del club Industrias Santa Coloma. A més, s’han aportat millores en l’evacuació, l’optimització de l’aforament, l’accessibilitat universal al 100% i la funcionalitat.

El Pavelló Nou és el més utilitzat de la ciutat, sent l’espai habitual d’entrenament i de competició de 17 entitats colomenques, que representen a més de 500 persones usuàries al dia (més de 150.000 l’any).

Les característiques arquitectòniques de l’edifici s’han conservat, però s’ha renovat la coberta, que ara permet l’entrada de llum natural i millora notablement l’acústica, les façanes i totes les instal·lacions. L’interior s’ha transformat radicalment, s’ha fet més còmode, i s’ha augmentat l’aforament de públic en un 13%, arribant a les 1.500 persones.

Divendres 9 d’abril o dissabte 10 serà el primer partit d’Industrias Santa Coloma tot i que encara s’ha de concretar si serà amb públic o sense.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM