El Parlament reprova Campuzano per la promesa de la residència a Santa Coloma

Campuzano va prometre una nova residència a Santa Coloma de Gramenet en un acte electoral

El ple del Parlament ha aprovat reprovar el conseller de Drets Socials de la Generalitat, Carles Campuzano, per haver promès una nova residència a Santa Coloma de Gramenet en un acte electoral amb el candidat d’ERC a l’alcaldia del municipi, Gabriel Rufián, com demanaven PSC-Units i Junts en dues mocions.

La reprovació de Campuzano ha tirat endavant amb els vots a favor de PSC-Units, Junts, Vox, comuns, CUP, Cs i PP, i el vot en contra d’ERC, el partit del Govern de la Generalitat. El Parlament ha recriminat la «vinculació de la creació d’una segona residència pública als resultats d’una formació pública a les eleccions municipals» a través de la moció del PSC i que Campuzano anunciés en un acte de partit actuacions de la Conselleria, com demanava el text de Junts.

Alhora, la Cambra ha reprovat el conseller també per no comparèixer al Parlament «de manera immediata» a seu parlamentària, malgrat la sol·licitud amb caràcter d’urgència aprovada per la Cambra catalana, tal com exposava la moció de Junts.

Un altre punt de la moció del PSC, aprovat per tots els grups parlamentaris excepte Junts, que s’ha abstingut, insta el Govern a «dur a terme en dos mesos les modificacions de crèdit necessàries al pressupost del 2023 que possibilitin la redacció del projecte i la posterior construcció i gestió d’una residència pública a Santa Coloma de Gramenet”. L’alcaldessa Parlon ha reiterat que des de Santa Coloma “s’ha posat a disposició de la Generalitat el terreny per tal que facin la seva feina: construir una segona residència pública a Santa Coloma de Gramenet”.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure