El Parlament aprova una resolució contra la MAT

19/09/2014 El Parlament de Catalunya, a instàncies d’ICV-EUiA, ha aprovat una resolució que insta el Govern Central a requerir a Red Eléctrica Española (REE) a fer cap moviment en relació amb la MAT sense consens amb les altres administracions.

El text ha estat aprovat amb els vots favorables d’ICV-EUiA, CiU, PSC, ERC i la CUP. El PP hi ha votat en contra i Ciutadans s’hi ha abstingut. Amb aquesta moció, el Parlament insta el Govern a requerir a REE a no reiniciar les obres de la subestació Gramenet dins del terme municipal de Santa Coloma de Gramenet i totes les actuacions referents a la xarxa metropo-litana de 400 KV fins que no s’hagi tancat un acord entre les diferents administracions concurrents en relació al projecte d’implantació de la línia de Molt Alta Tensió (MAT).
En paral·lel i entre altres, es reclama una justificació de la necessitat de la infraestructura elèctrica de 400 kV, amb les corresponents subestacions, d’acord amb els requeriments econòmics, socials i ambientals del territori. La resolució s’ha aprovat en el marc del debat de Política General.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM