El Parc Torre Balldovina estrena una nova zona d’esbarjo per a gossos

12/01/2017 – Amb aquesta zona verda s’amplia el servei el qual es va iniciar a finals de l’any 2014, ja que ha tingut molta acceptació per part dels colomencs.

Aquesta mateixa setmana s’ha creat una nova zona d’esbarjo per als gossos al Parc Torre Balldovina-Pau Casals, concretament a l’accés pel carrer Sant Carles.

Amb aquesta zona s’amplia el servei el qual es va iniciar a finals de l’any 2014 amb la creació de les zones d’esbarjo de l’avinguda Puig Castellar, passeig Salzereda, Jardí Avi Porta i Jardins de l’Ernest Lluch, i que han tingut molta acceptació per part dels veïns.

Es tracta d’espais on els gossos puguin anar sense lligar i per tant córrer i jugar entre ells.

Aquestes zones verdes funcionen com a qualsevol espai públic però estan delimitades per una tanca de fusta amb dues portes i al seu interior hi ha bancs, papereres i un cartell indicant l’espai i les normes d’ús dels amos dels gossos.

L’èxit i el bon funcionament d’aquestes zones depèn absolutament de la seva netedat perquè sigui agradable tant als amos com per als gossos. El manteniment previst per garantir la seva salubritat consisteix en una neteja diària, una desinfecció mensual i la reposició del sauló un cop a l’any, però l’Ajuntament demana la col·aboració ciutadana en responsabilitzar-se de recollir els excrements dels seus animals i, a la vegada, complir les ordenances municipals de tinença d’animals.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM