El Parc Fluvial del Besòs estrena nou horari d’obertura

20/04/2017 – Els veïns podran gaudir de l’espai des de les 8 del matí fins a les 9 del vespre durant l’horari de primavera i estiu, que finalitzarà el 20 de setembre.

El passat 14 d’abril va començar l’horari de primavera i estiu del Parc Fluvial del Besòs, que romandrà obert al públic des de les 8 del matí fins a les 9 del vespre, donant resposta, un any més, a la demanda dels colomencs. A petició de l’Ajuntament de Santa Coloma, la Diputació de Barcelona amplia un any més i fins al 20 de setembre el nou horari d’obertura del parc fluvial, que en estius anteriors de 10 a 21 hores.

D’altra banda, els ajuntaments, la Diputació de Barcelona i el Consorci del Besòs estan treballant actualment en la redacció del nou Pla de gestió i usos que definirà les noves normes i usos del Parc Fluvial i que, entre altres qüestions consolidarà les limitacions de velocitat per a les bicicletes a l’àmbit del riu Besòs i millorarà les condicions de seguretat integral.

Obres del sobreeixidor del col·lector

A més, durant aquest mes d’abril s’han iniciat les obres de construcció del sobreeixidor del col·lector del carrer de Pompeu Fabra al riu Besòs, entorn a l’accés de Francesc Moragas. Per aquest motiu, s’han disposat un seguit de tanques que delimiten la zona d’actuació i circulació de maquinària, així com la senyalització necessària d’advertència.

Per tal de garantir el pas dels vianants que passegen, s’ha delimitat un espai, entre la gespa i les tanques d’obra, d’ús exclusiu per a les famílies amb criatures, persones amb mobilitat reduïda i els usuaris que transiten amb patins. Pel que fa als ciclistes, l’Ajuntament demana que respectin la senyalització i que no superin els 5 km/h per tal de garantir la seguretat de tots.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM