El nou cicle teatral s’estrenarà a la Festa Major de Santa Coloma

A finals d’agost es presentarà al públic el pròxim cicle teatral del Teatre Sagarra, que es prolongarà fins Nadal.

En aquestes noves actuacions, que seran tant comèdies, titelles, obres de denúncia social, etc., els colomencs i colomenques comptaran amb la presència d’El Monaguillo i d’altres experiències com la del Festival d’Imatge i Forma Barcelona (IF) o el Festival de Teatre Integratiu (FITI), que aportaran en exclusiva petites obres visuals.

La programació serà molt variada i es compondrà de quasi 30 funcions.

L’humor tindrà un espai destacat amb els monòlegs del cicle Seagarra Comedy. Sergio Fernández, “El Monaguillo”, obrirà la temporada, i després vindran els shows de Martita de Granà, David Amor i Txabi Franquesa.
Finalment, el Sagarra acollirà la representació de “L’escriptori”, obra guanyadora en l’apartat de dramatúrgia de la primera edició dels Premis Draps que atorga l’Ajuntament de Santa Coloma.

El programa es complementa amb altres espectacles que han estat planificats en col·laboració amb les entitats ciutadanes. Com és habitual, aposta per l’escena local, representada en aquesta ocasió per Grans Veus de Santa Coloma, Clis Clis, Nyac, Coocoteva, Carro de Bacus, l’Àrea Cultural Oriol i actes vinculats al programa <>.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM