El Neus deixa escapar la victòria en el debut a la lliga (86 a 89)

15/09/2013
Els col·legials, sense Vera, Azor i Jonathan, van desaprofitar un avantatge de 13 punts i van acabar cedint contra el Badalonès a la pròrroga

El Bàsquet Neus no va poder aconseguir la victòria en el primer partit de lliga i va acabar cedint contra el Badalonès a la pròrroga per 86 a 89.
Els colomencs van anar per davant durant la major part del partit, però sense Vera, Azor i Jonathan, van arribar massa justos al tram final del partit, i mentalment pitjor a la pròrroga.

Després d’un primer quart igualat (22 a 23) en que l’encert de Ciudad i Gutiérrez contrrestaven els punts de Tubert i Usatorre, l’entrada del base David Santin va canviar el ritme del partit a favor dels blaus (48 a 35).

A la represa, Ciudad -el més encertat dels locals- posava la màxima (53 a 38), però els Dimonis mai es van rendir, i ajustant la defensa i amb els punts d’Usatorre i Arqué, va recuperar la diferència i es va arribar a posar per davant quan quedaven menys de 3 minuts (70 a 72).

Algunes accions desafortunades van impedir que el Neus tanqués el partit, i gràcies a 5 punts de Ciudad, el matx va anar a la pròrroga.

Al temps extra, el Badalonès va arribar-hi crescut, i va agafar una renda de 6 punts (79 a 85) que va acabar sent insalvable.

El proper partit dels col·legials serà el proper dissabte a les 18h a la pista del Tiana