El Nadal més solidari

24/12/13. L’Ajuntament i les entitats de la ciutat impulsen, un any més, una campanya de recollida d’aliments i joguines per tal que tots els colomencs puguin gaudir d’aquestes festes

24/12/13. Aquest any que està a punt d’acabar no serà recordat per molts colomencs precisament com un dels millors, al contrari: la crisi econòmica, els desnonaments, les retalles en sanitat i educació i l’atur continuen sacsejant moltes famílies de la ciutat, que s’ho estan passant malament. No obstant això arriba el Nadal i Santa Coloma s’ha proposat, com a mínim, fer que aquestes dates siguin per a tots els colomencs les més especials possibles malgrat les dificultats. Per això, s’ha engegat un any més una campanya solidària que pretén fer arribar a tothom, grans i petits, la il·lusió i la màgia del Nadal.

Amb el lema “El Nadal ens uneix”, l’Ajuntament, amb la col·laboració de les escoles, centres cívis, entitats de l’àmbit dels serveis socials i associacions de comerciants, han impulsat aquesta iniciativa solidària de recollida d’aliments i de joguines. En ambdos casos, la campanya s’allargarà fins el 5 de gener, vigília de Reis. En el cas de la recollida de productes alimenaris es realitza per complementar els lots d’aliments que es donen des del programa municipal d’aliments a persones i famílies més vulnerables. Oli, tomàquet fregit, conserves, cacau en pols i galetes són els aliments que més es necessiten. Pel que fa a les joguines, els impulsors insisteixen en què aquestes han de ser noves, no bèl·liques i no sexistes. Les persones que vulguin col·laborar amb la campanya poden dipositar els aliments o les joguines en dues xarxes que l’Ajuntament ha instal·lat a dos punts de la ciutat: la plaça de la Vila i la plaça del Rellotge, al Fondo, on des de principis de mes està ubicada la Fira de Nadal. També poden conèixer més detalls o aclarir dubtes sobre la campanya a través del telèfon 93 462 40 00 (extensió 3088).

La nit, solidària
Altres institucions i entitats de la ciutat impulsen també iniciatives solidàries similars. És el cas dels locals d’oci nocturn de Santa Coloma, que el proper 3 de gener organitzen una recollida de joguines. Amb el títol “Aquest Nadal, obre el teu cor” els empresaris de l’oci nocturn,
en col·laboració amb l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) i l’Ajuntament fan una crida als seus clients per tal que col·laborin aportant joguines i aconseguir, així, que tots els infants de la ciutat, puguin rebre regals al Nadal.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure