El Museu Torre Balldovina se suma al Tricentenari

01/08/2014 – En el marc del Tricentenari de la Guerra de Sucessió que se celebra aquest any, el Museu Torre Balldovina acollirà durant els propers mesos de setembre i octubre l’exposició ‘Catalunya i la Guerra de Sucessió’.

En el marc del Tricentenari de la Guerra de Sucessió que se celebra aquest any, el Museu Torre Balldovina acollirà durant els propers mesos de setembre i octubre l’exposició ‘Catalunya i la Guerra de Sucessió’, una mostra itinerant del Museu d’Història de Catalunya que explica aquest esdeveniment que ha tingut especial repercussió en la configuració de la memòria col·lectiva de Catalunya.

A més, la mostra oferirà un recorregut per aquesta etapa històrica que es va tancar amb el Decret de Nova Planeta. La Guerra de Sucessió (1702-1715) va ser, d’entrada, un conflicte internacional que va afectar la pràctica totalitat d’estats europeus i les seves colònies d’ultramar, que més endavant va esdevenir una guerra civil, que va donar la victòria a la monarquia espanyola i posava fi a l’estat català.

Per altra banda, el Museu Torre Balldovina ha ofert durant els mesos de juny i juliol una mostra de ‘Presències’ amb peces de Dolors Puigdemont, Montserrat Sastre i Dogny Abreu amb l’objectiu d’entrar en un món de llums, formes, colors i pedres, entre altres.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure