El Museu acull una mostra per prevenir les drogodependències

15/10/13. El Museu Torre Balldovina acull l’exposició «Controles?» sobre la prevenció en el consum de drogues, que s’inaugurarà dijous

15/10/13. Sensibilitzar a la població i evitar o retardar l’edat d’inici del consum i promoure actituds responsables entre els joves són els objectius principals de l’exposició “Controles?”, una mostra itinerant d ela Diputació de Barcelona que es podrà veure al Museu Torre Balldovina fins el proper 15 de novembre.
L’exposició consta de 25 plafons, 3 figures, 1 televisió i 10 tabletes interactives per als visitants. Les visites són concertades, duren 1h 30 minuts i estan conduïdes per especialistes en el tema que varien en funció del grup al que s’adrecen: adolescents, joves o mares i pares. Posteriorment, les tècniques de l’exposició realitzen un taller de reforç al centre educatiu (de secundària, de persones adultes, d’educació en el lleure, etc.).

Des de l’exposició també s’ofereix la formació de professionals o agents socials.
El Servei de Salut Pública i Acció Comunitària d’aquest ajuntament ha inclòs aquesta activitat en el Programa d’Activitats Educatives (PAE), dins de la seva oferta habitual d’activitats preventives en temes de salut que es realitzen des de fa anys als centres educatius colomencs.
En aquest moments ja s’han inscrit 44 grups de 13 centres educatius de la ciutat -al voltant de 1.050 persones- i també s’han demanat 32 tallers.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure