El Marfil punxa a la pista del Burela

03/02/2013 – Un renovat CD Burela va aconseguir la primera victòria del curs a costa d'un Marfil poc encertat defensivament. La derrota obliga als de Passarrius a baixar-se de la zona de play-off

El Marfil Santa Coloma continua tenint molts problemes per tirar endavant els partits que juga fora de casa. En el que va de temporada, el conjunt entrenat per Xavi Passarrius només ha estat capaç de vèncer un dels partits que ha disputat lluny del Pavelló de Santa Coloma. Si l'equip vol aconseguir ficar-se en zona de play-off, haurà de tractar de millorar aquest aspecte en el que resta de curs.

Dissabte el Marfil va ser la primera víctima d'un renovat CD Burela que va aconseguir el seu primer triomf de la temporada. El conjunt gallec, molt acuitat de punts després d'una primera part de campanya molt negativa, s'ha fet en les darreres setmanes amb quatre reforços que han ajudat a l'equip a fer un important salt de qualitat. Un d'aquests fitxatges, Matamoros, va ser qui va marcar la senda de la victòria local fent un triplet en els tres primers minuts de partit. Dani Salgado va retallar distàncies al minut cinc, però el gol no va ser més que un miratge. Dues dianes locals més van deixar el marcador al descans amb 5-2. En una segona meitat més igualada, ambdós conjunts van fer dues dianes més perquè el resultat acabés en un ampli 7-4.

El Marfil perd de nou la vuitena posició, que torna a estar en possessió de l'Umacon Saragossa amb tres punts més que els colomencs. Dissabte vinent, a Santa Coloma, els de Passarrius tindran un complicat compromís contra l'Inter Movistar, que arribarà al duel després d'una sorprenent derrota a casa contra el Fisiomèdia Manacor.

FITXA TÈCNICA

CD Burela: Edu; Mimi, Juanma, Matamoros, Cesinha -cinc inicial- Míguez, Hugo, Isi, Pedraza, Christian

Marfil Santa Coloma: Chico; Rubén, Sepe, Dani Salgado, Adolfo -cinc inicial- Rafa López, Jhow, Segura, Busquets

Àrbitres: Redondo Arenales i Viedma Martín. Grogues: Adolfo, Busquets, Rubén (Marfil); Doble groga: Cesinha (Burela)

Gols: 1-0, Matamoros (minut 2); 2-0, Matamoros (minut 3); 3-0, Matamoros (minut 3); 3-1, Dani Salgado (minut 5); 4-1, Juanma (minut 11); 5-1, Cesinha (minut 13); 5-2, Dani Salgado (minut 29); 5-3, Dani Salgado (minut 36); 6-3, Isi (minut 38); 7-3, Hugo (minut 39); 7-4, Dani Salgado (minut 39)