El Marfil B perd el liderat contra el Cover Premià (3-5)

12/11/2013 – El filial entrenat per Óscar Redondo va patir la tercera derrota de la temporada, la segona a casa, a Segona Divisió B i veu com un altre equip de la ciutat, el CFS La Unión, es posa primer.

Jornada de canvis importants al grup III de Segona B. El filial de Marfil Santa Coloma es va deixar tres punts importants a la seva pista contra un sorprenent Cover Premià (3-5). La primera part finalitzava amb un resultat de 0 a 2 favorable als visitants, molts efectius de cara a porteria i ordenats en defensa.

A la represa, Pitu retallava distàncies per l’equip d’Óscar Redondo, però un minut després el Premià feia el tercer en una gran rematada de cap de Marc Fernández. Amb el 1 a 3 en contra, el Marfil va disposar de nombroses ocasions per ficar-se en el partit però les va errar i els del Maresme van fer el quart.

Ja amb gairebé tot perdut, Marfil va apostar pel porter jugador i es va posar 3 a 4, amb gols de Pitu i Jordi. Finalment, una recuperació de Gordillo amb els colomencs bolcats en atacar va sentenciar el matx. El filial de Marfil Santa Coloma cau fins al tercer lloc amb 18 punts i la setmana vinent visitarà a l’Olympic La Floresta, dotzè classificat.

Al mateix grup III, el CFS La Unión va acabar la jornada com a nou líder de la lliga. El conjunt de Juanjo Amigo encadena vuit jornades sense perdre i es va desfer amb comoditat del FS Sant Cugat (3-7). En tan sols deu minuts el marcador ja reflectia un 0 a 3 favorable als visitants, però el Sant Cugat va marcar un gol per l’esperança abans del descans (1-3).

A la represa, La Unión es va posar amb un 1 a 5 a favor, i tot i que els vallesans van remuntar fins al 3 a 5, els colomencs van sentenciar en aprofitar els errors del Sant Cugat jugant amb porter jugador (3-7). El conjunt de Juanjo Amigo és líder en solitari amb 20 punts i la setmana vinent rebrà a l’Esparreguera.

El darrer equip de Santa Coloma que juga a Segona B, el Ràpid, va caure golejat a casa contra l’Olympic La Floresta (2-7). El Ràpid és penúltim amb set punts i necessita guanyar al Martorell la setmana vinent per assolir una mica de tranquil·litat.

Per acabar, al grup I de Tercera Divisió, el Segarra no va poder amb el Bonaire de Terrassa (2-3). Els egarencs es van posar per davant amb un gol de Pol passat el minut 24, però José Manuel va empatar en l’acció següent. De res va servir l’esforç del Segarra, ja que Cristian i Youssef van tornar a eixamplar el marge del Bonaire a la segona part. José Manuel va retallar distàncies a falta de dos minuts, però de res va servir. Els colomencs són catorzens amb quatre punts i la propera jornada jugaran al camp del Bosco Rocafort.