El Karate Can Peixauet, protagonista a Espejo Público

03/10/2016 – El programa d’Antena3 presentat per Susanna Griso dedica un extens reportatge al projecte esportiu i d’integració dirigit per Lee Redondo.

Amb cada cop més força, la tasca de reinsersió que executa l’Associació Karate Can Peixauet amb centenars de joves colomencs està sent reconeguda fora de les fronteres de la ciutat.

Una mostra d’això és l’interès que ha despertat el projecte que encapçala i dirigeix Lee Redondo en un grup de comunicació d’àmbit estatal com Atresmedia.

El programa ‘Espejo Público’, presentat per Susanna Griso, dedicaria avui un espai dins de la seva graella informativa a un ampli reportatge sobre el Karate Can Peixauet i sobre com aquesta iniciativa ha canviat la vida de molts nois i noies instal·lats en la delinqüència.

A banda de relatar els orígens del projecte i d’exposar com Lee Redondo aconseguiria a través del karate seduir les joves que utilitzaven la Biblioteca de Can Peixauet com a nucli de les seves activitats vandàliques, ‘Espejo Público’ donaria a conèixer el cas de dos dels alumnes més especials del dojo.

La Jennifer, abandonada per la família als 15 anys després de la mort de la seva mare, i el Rida, un noi que arribaria a Espanya sota un camió amb només 11 anys i que, gràcies a les arts marcials, ha aconseguit sortir d’un còctel explosiu format per les drogues, les baralles, els robatoris i els centres de menors.

Avui, en Rida és subcampió d’Espanya de karate i representa un dels millors exemples de superació possibles per tots els nens i nenes que han passat a formar part del Karate Can Peixauet (actualment hi ha més d’un centenar d’alumnes).

“Sempre he pensat que s’ha de creure en aquests nois i noies. En moltes ocasions, darrere de totes les actituds delictives que poden tenir, sempre s’hi amaga una situació personal molt greu. Necessiten suport”, destacava Lee Redondo en la connexió en directe feta des del Pavelló Nou per participar en l’edició d’avui del programa.

“Si veuen que algú extern els ajuda sense demanar res a canvi, li agafen una estima molt especial. Per mi, tots aquests joves són herois per totes les situacions que han superat. Quan comencen a fer el bé, es converteixen en cracs de la vida. Molts ho estan demostrant”, valorava Redondo tot seguit.

Després de conèixer la tasca social que realitza el Karate Can Peixauet, tots els col·laboradors del programa ‘Espejo Público’ i la presentadora, Susanna Griso, emplaçarien tothom a posar-se en contacte amb la Biblioteca Can Peixauet per començar a col·laborar amb el projecte.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure