El Karate Can Peixauet, premiat per la Fundació Catalana per a l’Esport

09/12/2016 – El projecte gestat a Santa Coloma guanya el premi dels Guardons de l’Esport 2016 en la categoria ‘Igualtat d’oportunitats, integració i cohesió social’.

Totes les hores dedicades, el patiment i la feina altruista que els membres de l’Associació Juvenil Karate Can Peixauet inverteixen cada dia per tirar endavant el seu projecte ha rebut un reconeixement a nivell català.

La Fundació Catalana per a l’Esport, entitat privada sense ànim de lucre creada el 2002 amb l’objectiu de promocionar l’esport a Catalunya, ha seleccionat el Karate Can Peixauet per a recollir un dels primers premis dels Guardons de l’Esport 2016.

La iniciativa, creada i dirigida per Lee Redondo, s’ha endut la categoria ‘Igualtat d’oportunitats, integració i cohesió social’. El comitè avaluador de la Fundació, presidit honoríficament per Carles Puigdemont, president de la Generalitat, ha determinat que el Karate Can Peixauet s’ha convertit en una referència a Catalunya a l’hora d’incrementar i millorar la cohesió social, la convivència i l’estil de vida de persones amb risc d’exclusió a través de l’activitat física.

Després de rebre la notícia, Lee Redondo ha escrit una carta d’agraïment dirigida a totes aquelles persones que han col·laborat desinteressadament amb el projecte del Can Peixauet. Aquest és un fragment de l’escrit.

“M’agradaria des d’aquí compartir la meva alegria i felicitat amb totes les persones que ens donen suport, especialment als meus companys de l’associació, sobretot als que dediquen hores i hores a aquest projecte com Jordi Chávez i Roque Pascual i als meus companys de la Biblioteca Can Peixauet, a tots els meus alumnes i els seus familiars, però sobretot als que són molt més que alumnes i sempre estan disposats a ajudar i donar-nos suport”.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM