El Karate Can Peixauet organitza un taller d’autodefensa per a dones

21/03/2017 – En el marc de la jornada de la dona, el projecte del senpai Lee Redondo es desplaça a Premià de Mar per oferir un petit curs de defensa personal.

El projecte del Karate Can Peixauet comença a traspassar les fronteres de Santa Coloma de Gramenet. Nombrosos mitjans nacionals, tant de ràdio, com de premsa i televisió, han dedicat entrevistes i reportatges a la iniciativa d’inclusió mitjançant el món de l’esport liderada per Lee Redondo.

Ara, a més, hi ha municipis pròxims a Santa Coloma que també reclamen la presència del Dojo Can Peixauet. Aquest és el cas de Premià de Mar, poble que podria gaudir d’un taller de defensa personal en el marc de la jornada de la dona.

El passat dissabte, Lee Redondo i alguns dels seus alumnes es desplaçaven fins a la localitat maresmenca per oferir un petit curs d’autodefensa contra la violència masclista. Al taller hi van assistir unes 60 persones i es va realitzar a la Plaça dels Països Catalans.

A Premià també s’hi van desplaçar persones de Sabadell, Badalona o Sant Adrià de Besòs per conèixer d’aprop com funciona el projecte de Can Peixauet. La col·laboració d’En Comú Podem va permetre que la jornada es pogués dur a terme.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM