El Juvenil resol la visita del Mataró amb solvència (7-3)

27/11/2013 – Marfil Santa Coloma va tirar endavant un partit clau contra el tercer classificat de Nacional Juvenil mostrant unes grans sensacions durant la segona part del partit.

Després de l’empat sumat contra Les Corts Ubae (2-2), el conjunt dirigit per Miguel Ángel Izquierdo havia vist com el Barça, líder sòlid de la lliga, marxava ja a cinc punts d’ells, i com el Mataró amenaçava la seva segona plaça.

El partit davant dels maresmencs no va tenir un inici fàcil. Kuyu va ser baixa per lesió a les files colomenques i tot i que Marfil va inaugurar el marcador per mitjà de Sergio (5’), el Mataró va empatar abans del descans (Joaquim, 9’) i es va posar per davant tot just començar la segona part amb un gol de Mustafa (32’).

El Juvenil de Marfil perdia a falta de quatre minuts per la conclusió i Miguel Ángel Izquierdo va ordenar la sortirda del porter jugador. Els colomencs van destrossar al Mataró en tan sols quatre minuts, marcant fins a sis gols.

Víctor va empatar jugant amb cinc (36’) i just després Sergio i Eric marcaven al 37’, jugant ja amb quatre efectius de camp i porter (4-2). El cinquè va arribar al minut 38, de nou a les de Sergio, però el Mataró va retallar distàncies i es va posar amb un 5 a 3 en contra a falta de 2’.

Sergio, completant així el seu hat-trick, i Eric, de doble penal, van certificar el triomf del Juvenil de Marfil. La reacció colomenca en el tram final del partit va deixar sense arguments a un Mataró que va demostrar que és un dels grans de la lliga.

Superada la novena jornada de competició, Marfil Santa Coloma es manté segon amb 22 punts, a cinc del Barça (27). Dissabte (16:10h), els colomencs visitaran la pista del Montcada.

L’actualitat de la pedrera de Marfil es completa amb la convocatòria d’Albert Marmol, Eric Pérez i Javi Rangel amb la selecció catalana sub19 per realtizar un entrenament el proper 1 de desembre a Rubí.