https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
El futur social del Karate Can Peixauet, en "estat crític" - Diari de Santa Coloma
 

El futur social del Karate Can Peixauet, en «estat crític»

El Karate Can Peixauet ha anunciat que el seu projecte social i esportiu no té garantida la seva continuïtat a partir de la propera temporada, en un comunicat publicat durant aquest mes de maig.

“Malauradament, hem d’informar que, tot i les dificultats produïdes arran de la pandèmia, l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ens ha informat que es desvincula totalment del nostre projecte”, diu la nota de premsa arran d’una reunió amb el regidor d’esports, Daniel Salgado, i el seu assessor municipal.

D’aquesta manera, el projecte integrat al Pla d’Acció de Biblioteques veu com es trenca el seu vincle amb el consistori colomenc i a partir d’ara no té garantida la seva continuïtat i el seu futur. A més a més, el comunicat també anuncia que el president de l’entitat, José Luis ‘Lee’ Redondo ha estat traslladat en la seva feina i les futures accions socials es veuran afectades fins a no saber encara quin abast. El projecte i Associació treballava conjuntament amb l’Ajuntament de Santa Coloma, la Diputació de Barcelona i havia obtingut distincions i premis per part de la Diputació i la Fundació Catalana de l’Esport.

“Des de l’Associació intentarem que la nostra activitat no cesi i ara com ara no podem garantir la nostra continuïtat en aquestes condicions, ja que ens trobem en un moment crític i d’incertesa”, afegeix el text.

Durant les properes setmanes, el club mantindrà informat els seus seguidors, qui han sorprès i recolzat l’entitat amb missatges de suport i compartint la reivindicació en desenes de perfils de Facebook. Entre les activitats socials més importants trobem classes de repàs gratuïtes, inserció laboral, tallers i un conjunt de possibilitats de futur per a joves en risc d’exclusió social, amb l’esport com a eina de cohesió social i futur.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure