El filial de la Grama tanca l’any amb derrota

28/12/2012 – El Granollers va superar a la Gramenet B el passat cap de setmana a Can Peixauet per un clar 0-2. L'equip baixa fins a la dotzena posició del primer grup de Primera Catalana

En un curt termini de temps d'aproximadament un mes, la Gramenet B ha passat de tenir a tir la zona d'ascens del grup primer de Primera Catalana a ocupar -actualment- una perillosa dotzena posició que el situa molt a prop dels darrers classificats. La derrota del passat cap de setmana contra el Granollers a casa va ser la pitjor manera de cloure el 2012. El conjunt vallesà no va fer gaire cosa, però va trobar-se dos gols en dos moments claus del partit que el van servir per emportar-se el partit. Primer van marcar al fil del descans, amb un penal. I quan el filial de la Grama buscava amb tot l'empat, a cinc minuts del final, el Granollers va sentenciar fent el segon i definitiu gol. El Granollers arribava a Santa Coloma un punt per sota de la Grama en la classificació, però la victòria l'ha apujat fins a la vuitena plaça del grup.

L'equip colomenc entrenat per Carlos López, en canvi, ha vist com la derrota el situa en dotzena posició amb dinou punts. Però el cert és que el grup està molt igualat i el cinquè classificat, el Perelada, només té dos punts més que la Grama. Això sí, la zona de descens també està molt a prop. A quatre punts per sota està el Ripollet, el primer dels que baixarien de manera matemàtica. I amb 16 punts es situa el Masnou, qui hauria de promocionar per salvar-se. D'aquí a dos caps de setmana la Grama visitarà al Pereleda, a qui intentarà vèncer per superar en la classificació.

UDA Gramenet B: Adrià, Romero, Leal, Esteve, Estelles, Ruiz, Blanque (Barreto [Cabo]), Fernández, Ranchal, Daniel, Ondo (Gómez)