El Draft farà portes obertes per iniciar el projecte d’escola la pròxima temporada

23/12/2016 – El club ha decidit postposar la iniciativa d’escola formativa de baix cost per intentar trobar uns horaris millors.

A mitjans d’octubre, aquest diari informava de la pretensió del Draft Gramenet de crear una escola de bàsquet femenina a Santa Coloma destinada a nenes de famílies amb dificultats econòmiques.

Representants del club es van reunir amb la regidoria d’esports de l’Ajuntament per exposar el projecte, acostar postures i poder treballar plegats. Des d’aquell contacte, el Consistori es va dedicar a buscar forats d’horaris en les diferents pistes de la ciutat per poder oferir-li al Draft una opció atractiva on iniciar la seva escola.

L’entitat compta ja amb nou equips femenins (des de premini fins al sènior ‘A’), però ha entès que a Santa Coloma hi ha un públic ampli de jugadores de formació que no poden accedir al bàsquet per una qüestió de manca de recursos.

L’escola del Draft, dirigida a nenes d’entre cinc i nou anys, tindrà un preu simbòlic i, sis es pot, s’intentarà que sigui de franc. Després de superar un període de recerca, l’Ajuntament oferiria l’escola Torre Balldovina com a escenari d’entrenament. Les pistes del centre compten amb cistelles de minibàsquet, requisit indispensable.

Des del club veuen amb bons ulls aquesta opció i fins i tot ja es tenien tots els permisos per començar, però al final la directiva ha optat per esperar fins a la temporada vinent. Els horaris que hi havia disponibles coincidien amb els entrenaments dels equips del Draft (el club entrena dilluns, dimecres i divendres) i això impossibilitava que els tècnics de confiança de l’entitat es fessin càrrec de l’escola.

Com que s’ha de treballar amb jugadores petites, el club vol estar segur que tria el responsable correcte. Es busca una persona de confiança que garanteixi un bon tracte a les jugadores i que les ajudi a evolucionar.

Pel Draft, els horaris més idonis serien els dimarts i els dijous, fita que s’intentarà negociar. Abans que finalitzi la temporada 2016-2017, el club obrirà un període de portes obertes sense cap cost perquè les jugadores en edat d’escola puguin tenir un primer contacte amb el bàsquet i anar a entrenar a la Bastida abans d’integrar-se dins de l’estructura esportiva de la institució.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM