El dilluns 19 d’octubre es presentarà la 15a edició del Passatge Insòlit

El dilluns 19 d’octubre, a les 11 h, es presentarà el ‘Passatge Insòlit 2020’, al Teatre Sagarra, amb les intervencions de l’alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Núria Parlon, la tinenta d’alcaldessa i regidora de Cultura, Petra Jiménez, i els organitzadors del Passatge Insòlit, Emma Escolano i Andreu Banús. També es comptarà amb la intervenció via Zoom de les companyies participants que explicaran de primera mà les seves propostes: Companyia de circ EIA, L’Avalot, Los Barlou, Espai Dual, Las XL i Zero en Conducta.

Enguany es presenta el més insòlit dels passatges, ja que els organitzadors s’han hagut de replantejar el concepte del festival per adaptar-se a les mesures sanitàries actuals. Recordem que el Passatge Insòlit era una fira on el públic es movia lliurement i tenia accés a una sèrie d’atraccions on pujar-hi o provar una habilitat, també es podien veure espectacles de curta durada, en barraques o petites carpes. Enguany aquest entorn únic i màgic es traslladarà a dos espais diferents de Santa Coloma de Gramenet: el teatre Sagarra i l’auditori Can Roig i Torres.

La roda de premsa es podrà seguir presencialment o a través de teleconferència – ZOOM [COMEDIA s.l. facilitarà l’enllaç amb confirmació d’assistència]

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure