El col·lectiu JAK organitza avui la baixada del torrent de les Bruixes

01/11/13. Avui i demà tindrà lloc la baixada del torrent de les Bruixes, una festa en dues jornades organitzada pel col·lectiu Joves Artistes Kolomencs (JAK), que inclou una cercavila i un túnel del terror.

01/11/13. La segona gran baixada popular del torrent de les Bruixes partirà de la font de Sant Roc i acabarà a la plaça de la Vila, després de passar pel parc d’Europa, la plaça de l’Església i la plaça del Rellotge. La festa començarà a les 18.00 hores i, poc després, els escolars i el públic en general podran unir-se a la rua al parc d’Europa. És l’anomenada zona 1, reservada per a les forces del mal (dimonis i bruixes). Una hora més tard, a l’alçada de la plaça del Rellotge, s’hi afegiran les forces del bé (soldats, frares, pagesos, etc.).

El col·lectiu JAK compta amb el suport de l’Ajuntament i amb el d’aquestes entitats: Colla Vella de Diables, Airiños da Nosa Galicia, The Lounge Dance Club i Percussió Batukomes. El dia 2 hi haurà un túnel del terror al CRJ Mas Fonollar, obert a tothom, amb les paròdies, els attrezzos i els al·licients típics d’aquesta mena d’espectacles.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure