El Club Pelotari Santa Coloma, Campió de Catalunya de Frontennis per Equips

El Club Pelotari Santa Coloma és el nou campió de Catalunya de Frontennis Preolímpic per Equips. Les instal·lacions del CEM Olímpics Vall d’Hebron van acollir el passat 26 de gener la fase final del Campionat i es va reeditar la final de la temporada passada, en la que a diferència de l’anterior, l’entitat colomenca va vèncer i es va proclamar campiona de Catalunya després d’imposar-se per 3 victòries a 0 al Club Natació Terrassa.

En el primer partit, la dupla de Santa Coloma formada per Miguel Barragán i Javier Martínez va vèncer per 15-11 i 15-11 als egarencs Albert Vaghi i Víctor Modenes.

En el segon partit, Víctor Corredor i Alberto Gargallo van guanyar per 15-10 i 15-10 a la dupla de Terrassa formada per Albert Domínguez i Vicenç Sellarès.

I en el tercer i definitiu partit, que no es va decidit fins el tercer set, la parella formada per Juanma Gargallo i Marc Esteve va derrotar a en Dani López i en Pol Dalmases de Terrassa per 15-13, 14-15 i 10-2.

Pels equips participants va ser una gran motivació poder competir en unes instal·lacions amb el desplegament de la paret de rebot mòbil construïda pels Campionats del Món de Pilota de Barcelona 2018, i que no s’utilitzava des d’aleshores.