El CIRD ja presta els seus serveis d’atenció a les dones des de La Ciba

El Centre d’Informació i Recursos per a Dones (CIRD) presta actualment els seus serveis, tant de manera presencial com telefònica, des de La Ciba, espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista.

El Centre, que va realitzar el trasllat a la seva nova ubicació el passat 13 de maig, acompanya les dones i les seves criatures en els processos de recuperació, tot oferint una atenció integral que contempla els serveis de primera acollida, informació i acompanyament, l’atenció a nenes i nens víctimes de violència masclista, l’assessoria jurídica, l’atenció psicològica, el servei de suport a la inserció laboral i el CIRD Jove.

Així, la nova adreça del CIRD és la següent: Passeig de Llorenç Serra, 64. L’horari d’atenció a les dones és de dilluns a divendres de 8 a 20 h. El telèfon de contacte continua sent el mateix: 93 466 14 11, i també s’ha habilitat un telèfon d’atenció durant les 24 hores (690 87 96 15).

Al nou equipament s’apliquen els protocols sanitaris preceptius per tal de prevenir el contagi del nou coronavirus, i durant l’atenció presencial al CIRD cal en tot moment respectar les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries i per l’Ajuntament: portar mascareta i respectar la distància mínima de dos metres.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM