El Cementiri municipal de Santa Coloma amplia horaris per Tots Sants

S’apropa el dia de Tots Sants i el Cementiri municipal de Santa Coloma ja s’està preparant per rebre les milers de visites que volen retre homenatge als seus morts.

El Cementiri, ubicat en un terreny de gairebé 48.000 m2 al qual s’accedeix des de la carretera de la Roca, kilòmetre 4,6, va ser creat al 1934 perquè el Cementiri Vell es va quedar petit pel creixement que experimentava el municipi. Aquest va desaparèixer finalment al 2001 i es van traslladar les restes dels morts a l’actual Cementiri.

Servei ininterromput de 8h a 18h

A partir de demà, 25 d’octubre, i fins l’1 de novembre, el Cementiri ampliarà el seu horari d’obertura al públic i permetrà visites des de les 8h del matí fins a les 18h de la tarda. A més, Creu Roja tindrà un equip actiu durant el proper divendres 1, tot el dia.

Més transport públic

També hi haurà un reforçament del transport públic i de la zona d’aparcament. L’Ajuntament de Santa Coloma recomana a la població a agafar el transport públic i recorda la proximitat de l’estació de Can Zam de la línia 9 de metro.

L’autobús B-84, que comença la ruta al barri de Santa Rosa, passa per la plaça de la Vila i té parada a l’entrada del Cementiri, funcionarà durant els dies d’horari especial des de les 8h fins les 18.30h, amb servei cada mitja hora.

A més, també s’habilitarà un aparcament provisional proper al parc de Can Zam i la Policia Local limitarà l’accés de vehicles al Cementiri per aquells que transportin persones amb problemes de mobilitat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM