El Catgas inicia una enèrgica campanya d’abonats

21/07/2015 – El club enceta el procés de renovació dels abonaments dies després de presentar les noves equipacions per la temporada 2015-2016.

El Catgas Energia Santa Coloma fa una crida als seus socis i simpatitzants. Des d’aquesta setmana, l’entitat presidida per Vicenç Garcia posa en marxa la campanya de socis del curs 2015-2016, batejada amb l’eslògan ‘L’energia que ens uneix’.

L’entrada del nou patrocinador principal, Catgas Energia, i el lema ‘Santa Coloma ens uneix’ són els dos elements que conformen el leitmotiv de la campanya d’abonats.

Tots els socis i aficionats que ho vulguin podran realitzar els tràmits de renovació i/o obtenció del carnet de forma presencial al Jacint Verdaguer. Des del FS Garcia s’han fixat unes dates concretes per tal d’executar tots els tràmits de forma presencial: del 20 al 24 de juliol i del 17 al 31 d’agost (18h-19:30h).

L’entitat colomenca ofereix un ampli ventall de possibilitats i de tarifes de soci: la més reduïda és la de jubilats i pensionistes (5 euros) i la més alta és la de soci VIP (150 euros amb accés a la llotja i amb una invitació de regal per cada partit).

La tarifa d’aturat és de 15 euros i la de soci convencional puja fins als 50 euros. Per últim, el FS Garcia ofereix diverses possibilitats d’abonament familiar: matrimoni (75), matrimoni i un fill (100) i matrimoni i dos fills (125).

Durant la pròxima temporada no es podrà accedir al pavelló sense la documentació pertinent (entrada, invitació, carnet o acreditació). A més, el Catgas Energia farà un esforç per reforçar les mesures de seguretat.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure