El Catgas impulsa la lluita contra l’assetjament escolar

10/03/2016 – La Lliga Nacional de Futbol Sala proposa que tots els clubs inscrits en la Minicopa de Guadalajara s’adhereixin a la campanya #NiPasoNiMePaso.

La participació de l’Infantil ‘A’ a la Minicopa de futbol sala que a partir de demà començarà a Guadalajara – com a competició paral·lela a la Copa d’Espanya sènior – ha servit per visibilitzar una iniciativa impulsada pel Catgas Energia amb l’objectiu de lluitar contra una de les grans xacres del món que ens envolta: l’assetjament escolar.

El club colomenc va pensar que seria molt positiu poder utilitzar el torneig més important de la temporada perquè un dels seus equips de base pogués enviar un missatge de rebuig pels abusos que molts nens i nenes pateixen en els centres educatius.

D’aquesta manera, el FS Garcia decidiria crear unes cartolines amb l’etiqueta #NiPasoNiMePaso, nom de la campanya massiva iniciada a través de les xarxes socials i que ja compta amb el suport de diversos presentadors de televisió, artistes, esportistes professionals i d’altres personalitats reconegudes.

Aquest complement que acompanyarà cada jugador de l’Infantil ‘A’ al llarg de la seva estada a Guadalajara. La idea del Catgas era mostrar les cartolines abans de l’inici del partit que demà (10:30h) els enfrontarà a Burela al Pavelló San Jorge, però després de comunicar a la LNFS quines eren les seves intencions, la Lliga Nacional ha decidit que tots els clubs participants s’uneixin a aquesta iniciativa.

Per tant, en tots els partits de la Minicopa d’enguany, els equips infantils dels diferents clubs participants uniran les seves forces per lluitar contra l’assetjament escolar.

El moviment #NiPasoNiMePaso demana al Ministeri d’Educació un protocol d’actuació que ajudi a protegir la víctima i que aporti eines a la resta d’alumnes per tal de saber reaccionar i aturar aquestes situacions d’abús.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM