El Catgas aposta pel ‘baby boom’

16/06/2016 – David Álvarez, Mario López i Aleix Besalduch, aquest any al juvenil de l’entitat, es converteixen en els tres jugadors vinculats de la primera plantilla.

Vicenç Garcia vol veure a més producte del planter consolidat dins del primer equip. Aquesta és l’essència que el president del FS Garcia vol dotar al nou projecte que encapçalarà Óscar Redondo.

És per això que la directiva i la direcció esportiva del Catgas ha decidit apostar per tres joves jugadors del juvenil amb molta força. David Álvarez, Mario López i Aleix Besalduch han signat contractes professionals amb l’entitat per convertir-se en jugadors vinculats al primer equip a partir de la pròxima temporada.

Els tres queden compromisos per tres anys amb un quart d’opcional. Aquest acord els permetrà acudir a totes les sessions d’entrenament del primer equip, sempre que els seus estudis els ho permetin, i estaran a disposició d’Óscar Redondo per les convocatòries.

Quan el primer equip no els necessiti, David Álvarez, Mario López i Aleix Besalduch jugaran amb el filial de Segona ‘B’. Cal recordar que dos d’ells, Besal i Álvarez, ja han debutat amb el Catgas a la LNFS (últim partit de lliga contra Movistar Inter).

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM