El Castelldefels deixa tocada a la Grama (0-2)

10/11/2013 – La UDA Gramenet encadena una setmana més sense guanyar a casa i veu com un rival directe per assolir la permanència s’emporta els tres punts del Nou Municipal.

Toni Díaz i els seus futbolistes han merescut més en el dia d’avui contra el Castelldefels. Els locals han tingut ocasions per evitar marxar al descans perdent, i una decisió arbitral rigorosa ha propiciat el 0 a 2 final.

A la Grama li ha costat una mica entrar en dinàmica de partit i en una acció de combinació del Castelldefels ha arribat el primer gol visitant. Cervantes ha fet una bona jugada per banda dreta i li ha posat la pilota franca a Pol Roigé perquè el davanter groc superés a Juanmi (12’).

Poc després, els locals han reclamat penal per mans d’Aitor Lario dins de l’àrea, però Muñoz Vaquero ha ordenat seguir el joc. Tot i perdre, la Grama estava arribant a les immediacions de Pociello, però sense encert en els darrers metres. Kike Amador ha provat un xut des d’una bona posició i l’esfèrica ha marxat alta (29’).

A deu minuts pel descans, Pedro Bilbao ha gaudit de l’ocasió més clara per la UDA Gramenet. Kike Amador ha marxat sol en velocitat i li ha servit una pilota franca a Bilbao, qui ha errat el gol gairebé a porta buida.

El conjunt de Toni Díaz ha pagat la falta d’encert i, tot i començar bé la segona part, ha vist com el Castelldefels sentenciava en l’acció més polèmica del duel. Un servei de córner pentinat per Aleix Camps ha provocat una topada entre Juanmi i Epitié dins de l’àrea. El porter de la Grama no ha pogut blocar l’esfèrica i Cervantes ha marcat a plaer.

La banqueta de la Gramenet ha recriminat a l’àrbitre la validesa del gol i el tècnic Toni Díaz ha estat expulsat. Amb el 0 a 2, el Castelldefels ha pogut fer el tercer, en un xut de Roky al travesser (85’).

La UDA Gramenet suma la vuitena derrota de la temporada i veu com el seu rival d’avui el supera a la classificació. Ara la Grama té 9 punts i el triomf del Gavà a Vilafranca deixa als colomencs a quatre de la salvació.