El ‘cap’ aprova l’estat físic dels jugadors

05/08/2014 – Xavi Passarrius va dirigir el seu primer entrenament de pretemporada i va acabar content després de comprovar que la plantilla havia fet els deures durant l’estiu.

La primera sessió d’entrenament de Marfil va ser exigent, però els jugadors van estar a l’alçada de les circumstàncies. “Tinc una plantilla que es cuida molt. Donem molta llibertat als jugadors perquè després compleixen. Encara hem de fer comparatives de temps amb els registres de l’any passat, però crec que tothom ha vingut al dia”, valorava Xavi Passarrius un cop finalitzada la sessió.

L’entrenador del conjunt colomenc explicava quina rutina seguirà el grup abans de marxar a la Vall d’Aran, a fer el stage de pretemporada (11-15 d’agost). “Tota la setmana entrenarem en sessions dobles menys dijous que farem festa. A les tardes sempre entrenarem al pavelló de La Colina, i als matins alternarem gimnàs, amb treball al riu i a la platja”, apuntava Passarrius.

Els tres jugadors que més van brillar durant la tornada a la feina van ser Rafa López, Adolfo i Eric Martel. Així ho va veure el tècnic de Marfil: “Rafa López i Adolfo són gent que físicament sempre estan molt bé. Nakata ha estat molt fort també. És difícil analitzar això el primer dia, perquè cal esperar a dimecres per veure com estan de veritat”.

Sobre l’estat físic de Dani Salgado, Xavi Passarrius es va mostrar esperançat de poder-lo tenir al màxim nivell per la Copa Catalunya. “A Dani Salgado l’hem de seguir veient. Ha fet la part física bé i després una estona de partidet. Ell està amb unes ganes boges. Porta tres mesos volent jugar i això ha fet que s’hagi cuidat molt durant l’estiu. És conscient que ha d’adoptar un ritme i de mica en mica anar entrant”, va afirmar.

Analitzant la plantilla d’aquesta temporada, Passarrius opina que a nivell de noms l’equip ha anat a més. “Sobretot si ho comparem amb el final de la temporada passada, l’equip a nivell de noms ha millorat. Charlie i Dani Salgado substitueixen a Pitu i Jordi Sánchez. Però la clau per mi és que hem mantingut a tothom”, va recalcar el tècnic.

La solidesa del grup serà fonamental per tal d’afrontar un any llarg, en el qual l’exigència serà alta. “Estic content per com l’equip ha rebut als nous jugadors. Ja saps que sóc una persona que treballa molt amb el grup. El bon ambient és primordial i crec que en aquest grup és senzill integrar-se”, va manifestar Xavi Passarrius després del primer entrenament.

Cal destacar que les analítiques i els controls de pes i de greix corporal que van passar els jugadors van ser satisfactoris. Marfil, doncs, no trigarà a agafar velocitat de creuer, amb l’objectiu posat en la Copa Catalunya.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure