El Bàsquet Femení Sènior del Raval resisteix

Un grup de dones i d’amigues van decidir fa anys agrupar-se per formar un equip de bàsquet femení sènior. Gràcies al treball de l’AV del Raval, l’equip va poder constituir-se i entrenar al Pavelló del barri durant gairebé dues dècades. Ara, degut a la pandèmia, aquestes dones esportistes s’han vist obligades a traslladar els seus entrenaments a Prat de la Riba, ja que és un lloc a l’aire lliure. L’horari també ha canviat, ja que ara entrenen els divendres de 20 a 21 pel toc de queda.

Tot i això, les esportistes continuen la seva activitat amb alegria i ganes de practicar bàsquet, sempre agraïdes, a més, a l’AV que els hi permet disposar d’un lloc per continuar fent el que més les agrada.

“Aquí venim de tota Santa Coloma, del Fondo, de Singuerlín, del Raval… Som un grup d’amigues des de fa molt de temps i ens divertim fem això. També juguem partits de vegades”, comenten algunes integrants de l’equip a aquest mitjà.

La lluita per la visibilitat de l’esport femení és un tema important per aquestes dones a les que caracteritza un esforç conjunt de superació personal.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM