El 75% de l’alumnat del projecte Singulars han signat un contracte laboral

L’itinerari ha permès al jovent participant obtenir el certificat de professionalitat en l’especialitat d’Operacions bàsiques de cuina

La darrera convocatòria del projecte Singulars tanca amb bones xifres. Del total de participants, el 80% han obtingut el certificat de professionalitat corresponent en l’especialitat d’Operacions bàsiques de cuina el que acredita que han assolit les competències necessàries per desenvolupar la feina. Si prenem com a referència aquests joves que han aconseguit la titulació, el 75% han signat un contracte laboral un cop acabada la formació.

Tot i que la capacitat màxima de l’itinerari estava limitada a 15 joves menors de 30 anys, el balanç dels 12 mesos de formació deixa un balanç positiu. A més de les contractacions, dues participants han retornat al sistema educatiu. Aquests programes van més enllà de la formació. I és que, a més d’aprendre l’ofici, els i les joves treballen hàbits, rutines i valors que els capaciten per accedir al món laboral o per retornar al sistema educatiu i continuar l’aprenentatge.

Nova convocatòria

La nova convocatòria del projecte, ERESC Cuina’t el teu futur, arrencarà al febrer i s’allargarà fins al desembre d’enguany. La formació s’impartirà a l’Escola de Restauració i beneficiarà a 15 persones. Ja s’ha iniciat el procés de selecció dels i les joves. El projecte té una durada de 12 mesos i permetrà a les persones participants obtenir el Certificat de professionalitat de nivell 1 en l’especialitat d’Operacions bàsiques de cuina.

A més dels continguts formatius del Certificat de professionalitat, el projecte combina actuacions d’orientació, formació i inserció laboral. Al llarg de tot el procés, les persones participants seran tutoritzades i acompanyades per tal de facilitar la inserció laboral i/o el retorn al sistema educatiu. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball i Economia Social i el Servicio Público de Empleo Estatal. Més informació al 93 466 15 65.

Peu de foto: Grameimpuls

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure