Diversos col·lectius rebutgen la MAT ocupant les torres elèctriques

12/11/12. Diversos col·lectius i partits polítics de Santa Coloma i Badalona van ocupar ahir simbòlicament sis de les múltiples torres d'electricitat que poblen la serra de Marina. Es tracta d'una acció més en contra de la línia de molt alta tensió (MAT) que Red Eléctrica Española té intenció de fer passar pel terme municipal de Santa Coloma. 

12/11/12. Diversos col·lectius i partits polítics de Santa Coloma i Badalona van ocupar ahir simbòlicament sis de les múltiples torres d'electricitat que poblen la serra de Marina. Es tracta d'una acció més en contra de la línia de molt alta tensió (MAT) que Red Eléctrica Española té intenció de fer passar pel terme municipal de Santa Coloma. 

 

Amb aquesta mobilització, la Plataforma ha volgut mostrar el ferm desacord a la instal·lació de la línia de molt alta tensió (MAT), i s'ha volgut deixar ben clar que la ciutadania té dret a un servei de qualitat i a l'abast de fonts d'energies lliures, netes i renovables, que són la principal font de generació de riquesa al servei de les comunitats locals. "Cal impulsar la generació d'energia elèctrica propera al lloc de consum, evitar el transport a grans distàncies, posar en marxa programes d'estalvi energètic i, en definitiva, generar i utilitzar l'energia de manera sostenible, no pas com interessa a les grans corporacions elèctriques europees, que fan passar el seu benefici econòmic per davant del benestar de la població i del medi", consideren des de l'entitat. 

 

A més de veïns dels diferents barris, s'han convocat membres de l'Ateneu Julia Romera, l'AVV de Riu Nord, el Centre Excursionista Puigcatellar, el Casal del Mestre, el Centre d'Acolliment per a Estrangers, el Conreu Sereny, Els Verds de Badalona, Esquerra Unida i Alternativa, Gent de Gramenet, el Grup Artemis,  el Grup de Dones Petra Kelly, Iniciativa per Catalunya-Els Verds, el Lokal Social Krida, Assembles Jove de Gramenet del Besòs i la Unió Colomenca d'Atletisme.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure