Derrota del Singuerlín i triomf de l’Arrabal

06/03/2013 – El Singuerlín va plantar cara al tercer però va acabar sucumbint per 2-1. A Tercera, l'Arrabal va superar al Barceloneta per 3-1

Lluny d'atemorir-se per haver de visitar al tercer classificat del grup dos de Segona Catalana, el Singuerlín va continuar en la seva línia ascendent tot i acabar perdent per 2-1 contra el Turó de la Peira. Els barcelonins van fer el primer gol en el minut deu. Però poc després, Xavi Giráldez posava l'empat pels colomencs. Ja en la segona part, al 49', el Turó de la Peira marcava el que seria el definitiu 2-1. La derrota manté als colomencs en setzena posició amb 22 punts, tres per sota de la salvació. Aquesta setmana torna a tocar partit compromès, ja que el líder, l'Unificación Llefià, visita el camp del Singuerlín.

Al grup onze de Tercera, l'Arrabal va aconseguir una victòria que l'allunya encara més de la zona de descens. L'equip va superar per un clar 3-1 al Barceloneta. García, Buza i Escobar van ser els autors dels gols de l'Arrabal. L'equip acumula d'aquesta manera quatre partits sense perdre, dels quals tres han estat victòries. L'Arrabal té ara 26 punts i està vuit per sobre de la zona de perill. Diumenge l'equip visitarà a l'Unificació Badalona Sud, situat en penúltima posició del grup però que travessa un notable moment de forma.

ALINEACIONS

CF Singuerlín: Delpuy; Ruiz, Cardete, Asensio, Avilés, Santos, Abril (Petit), Balcarreras (Rodríguez), Nache, Carmona (Tejada), Giráldez

Arrabal Calaf: García; Torres, Cabeza (Escobar), González, Kamal (Quiñones), Lopezosa (Álvarez), Buza, Ordóñez, Rico, Sánchez, García