Derrota del Singuerlín i empat de l’Arrabal

04/12/2012 – El Singuerlín continua sense aixecar cap. L'equip va perdre a domicili per 1-0. A Tercera, l'Arrabal va empatar a casa contra el filial del Martinenc

El Singuerlín va fallar en el dia menys indicat, quan visitava a un dels rivals directes en la lluita per la salvació. Els colomencs no van fer un bon partit i van caure per 1-0 al camp de l'Escola Barbera Andalucia, qui fins al moment només havia tret dues victòries. Els locals van fer l'únic gol del partit a falta de només cinc minuts pel final del matx. El Singuerlín, llavors, ja es va veure sense marge possible de maniobra per buscar ni tan sols la igualada. La derrota causa que l'equip passi a ocupar plaça de descens directe a Tercera. Amb dotze punts, la salvació es col·loca pels colomencs tres punts per sobre. D'aquí a quinze dies l'equip entrenat per Luis García està obligat a reaccionar en el partit que jugarà com a local contra el San Juan de Montcada, l'onzè classificat del grup dos de Segona Catalana.

Al grup onze de Tercera, l'Arrabal va empatar 1-1 contra el Martinenc. El conjunt que prepara Alejandro Ochoa va avançar-se en el minut cinc de la primera part, amb un gol de Gabarre. Però l'equip colomenc no va ser capaç d'aguantar el gol de renda aconseguit i va veure com al 49' el Martinenc feia l'empat definitiu. Ara mateix, l'Arrabal està situat només un punt i una posició per sobre de la promoció per no baixar, i quatre punts per davant del primer dels equips que descendirien automàticament. Els colomencs miraran d'eixamplar aquesta distància diumenge vinent en la seva visit al Celtic, l'actual cinquè de la categoria.

ALINEACIONS

Singuerlín CF: Delpuy, Ruiz, Avilés, Santos, Bisbal, Tejada, Nache (Castello 61'), Rodríguez, Mora (Giráldez 89'), Balcarreras, Abril (Carmona 75')

Arrabal – Calaf: Torres, Quiñones, Solana, García, González, Ortiz, Kamal (Álvarez 62'), González, Miguel (Tort 80'), Gabarre (Gabliani 82'), Iván