Derrota al camp del Castelldefels

15/01/2013 – Contra un rival en hores baixes i necessitat de punts, la Gramenet va perdre diumenge el seu quart partit de la temporada. El Castelldefels va superar als de Toni Romero per 2-1

El dia en què a la Grama se li acudeix avançar-se en l'electrònic, va acabar perdent. Poques vegades en la temporada l'equip colomenc s'havia vist en la tessitura de liderar el marcador i d'haver de temperar el joc per deixar passar els minuts tot buscant la victòria. Contra el Castelldefels, va haver de fer-ho, però la jugada va sortir del tot malament. Els locals no van trasbalsar-se pel gol de la Grama i, amb paciència i reaccionant de manera adient, van trobar la victòria al minut 92 del matx.

Els del Baix Llobregat havien collit una única victòria en les setze últimes jornades. Uns números que ja col·locava al Castelldefels a tocar de les places de descens. Per tant, sabien de la importància de superar a una Gramenet que arribava al duel entre tots dos amb una dinàmica totalment contrària: dels darrers catorze partits només n'havia perdut un. Però la incapacitat de guanyar local i la consistència visitant per no perdre van deixar d'existir.

Durant la primera part i l'inici de la segona, la Grama va ser lleugerament superior al Castelldefels. Va arribar amb més assiduïtat al marc rival. Aquest domini va acabar traduint-se en el gol de Libo al minut 55. Però aquesta diana rival va ser l'empenta que necessitaven els locals per despertar. Després d'alguns minuts de creixent activitat ofensiva, el Castelldefels va trobar l'empat finalment al 69. Amb el retorn de l'empat la Grama va tornar a tenir la pilota i el Castelldefels esperava, desitjós de trobar l'ocasió per sorprendre a la contra. Quan passaven ja dos minuts del temps legal, el davanter Gilberto va donar la volta definitiva al marcador. Però encara va quedar temps perquè Fontanils, al 94', estavellés un cop de car contra el travesser.

La Grama es manté en desena posició malgrat la derrota, una situació força còmode, allunyat dels descens (nou punts per sota) i amb molt remotes opcions d'assaltar la part alta, que ja s'allunya a vuit punts. La jornada vinent s'enceta la segona volta amb la visita colomenca al camp del Palamós.

FITXA TÈCNICA

UE Castelldefels: Ramírez; Santos, Aleix, Josué, Uri, Jorge, Marc, Gueri (Gordillo 64'), Naofal (Sani 64'), Cano (Prieto (92'), Gilberto

UDA Gramenet: Burgada; Morales, Fontanils, Gerard Sanz, Payán, Marc Esteban, Libo, Pedro, Boniquet (Gerard 61'), Manu, Eloi Fontanella

Àrbitre: Bergada Braña. Grogues: Sánchez, Sani, Gordillo (Castelldefels); Esteban, Payán, Morales (Grama)

Gols: 0-1, Libo (minut 55); 1-1, Sani (minut 69); 2-1, Gilberto (minut 92)