Darrers dies per presentar les candidatures per als Premis Ciutat de Santa Coloma

17/11/2016 – Fins al 21 de novembre es podran presentar les candidatures a l’OIAC mitjançant una instància.

Des del passat 11 de novembre està obert el termini per a la presentació de candidatures als Premis Ciutat de Santa Coloma, que recullen rellevants o serveis extraordinaris prestats a la ciutat per persones físiques o jurídiques. Fins al pròxim dilluns 21 de novembre es podran presentar les candidatures mitjançant una instància.

Aquests guardons, que s’atorguen de manera bianual, tenen caràcter honorífic i no comporten cap dret administratiu ni econòmic a favor de les persones premiades. Enguany s’hi destinaran tres premis segons a una persona o entitat que hagi desenvolupat una labor continuada en pro de Santa Coloma, que hagi realitzat una activitat destacada al llarg de l’any, o bé, que hagi desenvolupat una tasca important a favor de la promoció externa de la ciutat. Recordar que aquestes distincions seran lliurades al desembre durant la Festa Major d’Hivern.

Posteriorment, un jurat cívic, presidit per l’alcaldessa i format per representants del consistori i per un grup de persones representatives del municipi lligades al teixit social, recopilaran i valoraran les candidatures presentades i en portaran l’avaluació al Ple de l’Ajuntament, qui serà finalment qui atorgui els Premis.

Destacar que les persones que ocupen actualment càrrec polítics amb responsabilitat a l’administració, les entitats i les persones físiques representades en el jurat cívic en queden excloses d’aquestes convocatòries. A més a més, els Premis Ciutat de Santa Coloma tenen caràcter vitalici i es poden atorgar a títol pòstum. De la mateixa manera, el jurat cívic els pot declarar deserts.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM