Dani Salgado sua per tornar millor que mai

30/04/2014 – El jugador de Marfil Santa Coloma s’entrena sense descans per recuperar-se del trencament parcial del tendó d’Aquil·les que va patir el passat mes de febrer.

Són les nou del matí; el matí s’aixeca a Santa Coloma i la jornada laboral comença. Com gairebé cada dia, Dani Salgado entra per la porta del centre esportiu Duet Sports Can Zam per seguir amb el pla de treball estipulat pel preparador físic, Ferran Corbella, el fisioterapeuta, Javi Buil, i el metge de Marfil, el doctor García-Nieto.

Dos mesos després de ser operat, Dani Salgado ja comença a veure la llum al final del túnel. La voluntat i l’esforç que el pivot colomenc li està dedicant a la seva recuperació han fet que els terminis s’estiguin escurçant. Tot va bé, millor del que es podia preveure en un inici. “L’hem de frenar, perquè ell ja voldria agafar la pilota”, assegura Ferran Corbella, preparador físic de Marfil Santa Coloma.

Tant en Ferran com en Javi Buil, fisioterapeuta de l’equip, són l’ombra diària d’un Dani Salgado que cada dia va a més. “Perquè et facis una idea de com és, durant la Setmana Santa ell tenia campus amb l’Óscar Redondo i cada dia veníem al gimnàs a les set del matí a fer recuperació”, revela Ferran Corbella.

El preparador físic de Marfil ens explica quina és la ‘feina’ diària de Dani Salgado: “Ara fem 2.5 quilòmetres de cinta caminant, augmentant la velocitat i el pendent. Després el Dani fa treball de musculació de tren inferior, treball abdominal i exercicis específics de recuperació en piscina, com salts, trotar dins de l’aigua i nedar”.

Com està el ‘killer’?

“Estic molt bé. Cada dia que passa em trobo millor. Intento treballar molt dur amb l’ajuda dels serveis mèdics. Els hi hauré d’agrair sempre al Ferran, al Javi i al doctor García-Nieto la implicació que estan tenint amb mi”, explicava Dani Salgado just després d’acabar una nova sessió de piscina.

“Ahir vaig entrar a pista a fer alguns moviments sense pilota, i poder-ho fer em va donar moltes esperances”, reconeixia també el jugador de Marfil. Salgado no ha passat per bons moments amb la seva lesió, tal com ell mateix exposa.

“Quan veia que em demanaven fer un exercici i que no podia tot em queia a sobre, però sempre he confiat molt en mi mateix. Crec que m’estic superant dia a dia”, declarava el pivot colomenc.

Ara però, la situació comença a canviar cap a positiu, i Dani Salgado ja aprecia moltes millores en l’evolució de la seva lesió. “Dos mesos després de l’opració estic fent coses que el més normal seria haver-les fet després de tres mesos”, afirmava.

El pitjor de tot, de moment, és el treball a l’aigua, superfície que mai ha estat ‘amiga’ de Dani Salgado. “Ho passo malament a la piscina, sobretot a l’hora de nedar. Mai m’ha agradat i em costa molt, perquè no tinc la millor tècnica possible que diguem (riu)”, reconeixia el jugador de Marfil.

Per sort, “sóc una persona bastant alegre i sempre m’agrada fer broma. A vegades em queixo molt per tot, perquè sempre he estat així, però encara no he tingut cap dia dolent mentalment”.

Orgullós dels companys

Dani Salgado valora molt el pas endavant que Marfil ha fet després de caure lesionat, tot i que pateix quan veu que no pot entrar a pista per aportar coses a l’equip. “Quan veig patir als meus companys a la pista ho passo malament, perquè sento que els he d’ajudar i no puc. Jugar a futbol sala és el que més m’agrada, i sobretot defensar la samarreta de Marfil”, apuntava el ‘killer’.

Pel jugador colomenc, el més destacable és que l’equip s’ha mantingut en el mateix lloc fins al final. “Em vaig lesionar amb l’equip sent quart i al final hem mantingut la mateixa posició. Jo mai he dubtat dels meus companys. Són molt bons”, assegurava.

Finalment, Salgado presentava el seu pronòstic pel play-off: “Podem arribar lluny a play-off si fem un bon partit a Pamplona. Crec que ens ha tocat el rival més dur que ens podia tocar, però Magna Navarra sap que nosaltres som un os dur de pelar”.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure