Cyrano de Bergerac enceta la nova temporada del Sagarra

07/01/12. La nova temporada del Teatre Sagarra arrenca divendres, amb l’obra Cyrano de Bergerac. La programació també inclou espectacles de monòlegs. Millán Salcedo, Leo Harlem o Flipy són alguns dels artistes que actuaran a Santa Coloma

07/01/12. La companyia d'Oriol Broggi La Perla 29 posa en escena una nova versió del clàssic d'Edmond Rostand, Cyrano de Bergerac. Aventures, amor, desenganys, mentides i gelosia són ingredients d'aquesta història d'amor entre Cyrano, un poeta acomplexat pel seu nas, i la seva cosina Roxana. L’obra, amb la qual s’enceta temporada al Sagarra, es representa divendres (21 hores). Les entrades estan a la venda (18 euros).

 

A més d’aquesta obra, el cartell del teatre colomenc inclou espectacles de monòlegs. Tot i que no estan inclosos específicament inclosos en el cicle Sagarra Comedy, de gran èxit el semestre passat, servirà per posar al damunt de l’escenari a noms propis de l’humor: Millán Salcedo (17 de maig), Leo Harlem i Sinacio (9 de març), Flipy i David Barragán (20 d’abril) i Divinas (1 de juny).

 

La programació sencera del Teatre Sagarra la podeu consultar a través d’aquest enllaç

 

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure