Cursos d’estiu al campus de Torribera

21/05/13. La Universitat de Barcelona ofereix al Campus de l’Alimentació i a l’Hospital Esperit Sant diverses accions formatives, obertes a tothom, en el marc del programa «Els Juliols». Avui s’obre el període de matriculació.

21/05/13. Els únics requisits són tenir curiositat i ganes d’aprendre. La Universitat de Barcelona organitza como cada any seminaris de formació d’estiu. En el marc del programa “Els Juliols” la universitat ofereix cursos d’una setmana de duració –de 20 i 30 hores i en horari de matí i tarda- oberts a estudiants universitaris, de secundària, treballadors o en general persones que vulguin ampliar coneixements.

El cursos s’inicien de l’1 al 8 de juliol a Santa Coloma i se centraran en la gastronomia, la seguretat alimentària, la ciència i cuina i el reciclatge en nutrició i dietètica. Es realitzaran al Campus de l’Alimentació (Recinte de Torribera) i a l’Hospital de l’Esperit Sant. En concret al Campus de l’Alimentació s’impartiran tres cursos: «De la recerca a la taula. La seguretat alimentària, el primer esgraó de l’alimentació saludable», «La gastronomia catalana vista com a indústria cultural: història, característiques i perspectives de futur» i » Pràctiques de ciència tot cuinant». A l’Esperit Sant s’ofereix el curs, «Reciclatge en nutrició i dietètica».

El període de matriculació s’inicia avui i finalitza set dies abans de l’inici del curs escollit (l’1 de juliol per als del primer torn i el 8 de juliol per als del segon). La inscripció i la matrícula poden formalitzar-se a través d’Internet o personalment. En aquest darrer cas, l’horari és de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 16h a 20h a l’edifici Jeroni Granell, Gran Via de les Corts Catalanes 582, de Barcelona.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure