Creu Roja destina més de 10.000 euros a infants de la comarca

19/09/12- Creu Roja Barcelonès Nord ha posat en marxa aquest mes el Programa d’Ajudes a la Infància, una iniciativa que ha beneficiat 117 infants de Santa Coloma i Badalona en situació vulnerable per a la tornada a l’escola. 

19/09/12- Creu Roja Barcelonès Nord ha posat en marxa aquest mes el Programa d’Ajudes a la Infància, una iniciativa que ha beneficiat 117 infants de Santa Coloma i Badalona en situació vulnerable per a la tornada a l’escola. L’objectiu d’aquesta iniciativa, subvencionada pel Departament de Benestar i Família de la Generalitat, és que aquests menors comencin el curs amb normalitat i pal·liar l’impacte que la crisi econòmica està tenint entre les seves famílies. En total, s’estan repartint 179 ajudes per vestuari esportiu, beques i material escolar.

L’organisme ha destinat més de 10.000 euros a Santa Coloma i Badalona dels 180.000 que està distribuint a tot Catalunya. Les ajudes s’han adreçat a famílies en situació de vulnerabilitat amb fills d’entre 3 i 12 anys, amb ingressos inferiors o iguals a 500 euros mensuals. La majoria de beneficiaris han estat seleccionats d’entre els usuaris de diferents programes d’actuació social i d’inserció laboral de Creu Roja Barcelonès Nord i amb la col·laboració dels serveis socials bàsic, les escoles i les AMPA.

La distribució de les ajudes s’ha fet a través de la xarxa normalitzada de comerços de roba, material escolar o les pròpies associacions de mares i pares. En el cas del vestuari esportiu, Creu Roja ha arribat a un acord amb Decathlon de manera que s’han repartit targetes de regal d’aquest establiment per valor d’un xandall i un parell de calçat esportiu que els beneficiaris poden bescanviar en qualsevol botiga d’aquesta marca comercial.

Aquest programa se suma als que Creu Roja Barcelonès Nord desenvolupa des de fa anys als seus tres municipis de referència, entre ells, el de Santa Coloma. 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure