Contra dobles penals no es pot lluitar (1-0)

02/02/2014 – La Gramenet ha aguantat el tipus tot el temps que ha pogut a Nou Barris, fins que un gol de penal de Toni Pérez Toran ha sentenciat.

Els colomencs es plantaven al camp de la Montañesa sabent que seria molt difícil puntuar-hi. Els locals han dominat, amb moltes arribades a l’àrea, però no han sentenciat fins els darrers minuts.

Les incursions per banda de Victor Silvestre han causat problemes a la defensa de la Grama, que ha hagut de refusar nombroses centrades com ha pogut.

En una d’aquestes accions per banda, l’esfèrica ha caigut als peus de Sacha, que de primeres i des del punt de penal ha rematat alt.

Ferran Melich també ha pogut inaugurar el marcador durant el primer temps, en una pilota penjada a l’àrea, desviada amb el cap per Pérez Toran i rematada de primeres pel defensor de la Monta, però Juanmi Beas ha refusat al xut.

Els córners i les pilotes penjades a l’àrea de la Gramenet eren un perill constant pels interessos colomencs, però els pupils de Toni Díaz han pogut defensar amb energia l’empat durant tot el primer temps.

Abans del descans, Juanmi ha blocat en dos temps un xut llunyà de Padilla, que ha mirat d’engaltar una pilota que venia fent vots sobre la malmesa gespa del Municipal de Nou Barris.

La Gramenet mirava de sortir en velocitat per la banda de Daisuke, i buscar a un Montoya potser molt sol avui. Els de Toni Díaz hi posaven ganes i desgast, però sense sort en els metres finals.

Per part de la Monta, Padilla erraria l’ocasió més clara del conjunt de Manolo González per encarrilar el matx, ja a la segona part. En un penal a favor, el migcampista local veuria com el seu xut l’aturava Juanmi, amb una gran estirada cap al seu cantó esquerre.

Amb la Gramenet molt tancada en defensa, Toni Pérez Toran va tornar a avisar, en un servei de banda penjat a l’olla que li queia als peus mentre estava al punt de penal.

De nou, però, la rematada sortia fora, igual que l’intent de Borges per anticipar-se a Juanmi i enviar a dins de la xarxa una falta lateral. No va ser fins al minut 80 quan la Montañesa marcaria l’únic i definitiu 1 a 0, gràcies a un penal per mans de Padilla.

El jugador de la Grama mirava de sortir al contraatac en una acció d’atac dels locals, i quan va voler posar el cos per controlar l’esfèrica, aquesta li va anar a parar al braç.

L’acció va ser molt protestada per la parròquia colomenca, ja que no va quedar gaire clar si Padilla tenia el braç dins de l’àrea, ja que la meitat del seu cos sí que estava dins del rectangle.

En aquesta ocasió, l’ex jugador de la Grama Toni Pérez Toran seria l’encarregat de transformar el gol del triomf de la Monta (81’). El migcampista de Santa Coloma no celebraria el gol per respecte a un dels clubs que més l’ha marcat.

Aquesta és la dissetena derrota de la temporada per la Gramenet, que ja té la salvació a 14 punts. L’equip, però, segueix competint bé.