Contacte amb els grups d’animació

06/06/2015 – Marfil Santa Coloma es reuneix amb les diferents penyes i grups d’animació de l’entitat per establir un marc de relacions formal.

La gerència de Marfil i els grups d’animació ‘Loa marfileños’, ‘The Santakos’, ‘Peña Rubén’ i ‘Peña Sepe’ es van reunir a finals de setmana a la sala d’actes del Museu Torre Balldovina.

L’objectiu de la trobada no va ser altre que establir un marc de relacions formals entre les penyes i el club, formalitzant la creació d’una Junta de Penyes que comptarà amb representants de cada col·lectiu d’animació.

La Junta de Penyes es reunirà trimestralment amb la gerència de Marfil Santa Coloma per tal d’analitzar els projectes socials coordinats per l’entitat, així com les vies de col·laboració possibles entre club i grups d’animació.

Els responsables de cada penya hauran de notificar durant els mesos de juny i juliol el llistat complet dels integrants de cada grup, amb totes les dades personals dels socis.

Aquest registre oficial farà possible que les penyes es puguin beneficiar de les promocions i els descomptes proposats per Marfil (rebaixa de l’abonament, preferència en la compra de marxandatge i en els desplaçaments, invitacions pels partits de fora de casa, etc).

Cada grup d’animació format per més de 20 persones es podrà inscriure com a penya oficial de Marfil, formant part de la Junta de Penyes. El termini d’inscripció finalitza el 26 de juny.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure