Congrés internacional de Tanbojutsu a Santa Coloma

02/11/2015 – El Seimar Dojo organitza a la nostra ciutat un esdeveniment sense precedents a Catalunya, dirigit per un dels pioners d’aquesta disciplina d’arts marcials a Europa: el mestre Pau Ramon Planellas.

El passat 24 d’octubre, més d’un centenar de persones s’aplegarien al gimnàs de Torre Balldovina per participar al I Congrés Internacional de Tanbojutsu celebrat a Santa Coloma de Gramenet.

La direcció del congrés estaria gestionada per Pau Ramon Planellas, un dels principals impulsors d’aquesta art marcial al continent europeu.

Pedro Hidalgo, responsable del Seimar Dojo de Santa Coloma, destacaria l’èxit de l’esdeveniment, el qual comptaria amb inscrits de diferents punts d’Espanya i Europa.

La celebració del I Congrés Internacional de Tanbojutsu coincidiria amb el 30 aniversari del naixement d’aquesta art marcial a Espanya.

El Tanbojutsu és una disciplina marcial dedicada a l’estudi de les tècniques de combat i d’autodefensa amb un pal curt (tanbo) procedent del Jujutsu tradicional de les escoles japoneses. El tanbo és un pal de fusta curt, que oscil·la entre els 30 i 50 centímetres, depenent de les escoles.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure