Compte enrere per l’exili de les entitats del Pavelló Nou

Poc menys d’un mes els hi hauria de restar a les entitats que operen i desenvolupen la seva activitat al Pavelló Nou perquè es traslladin a la seva nova seu durant les obres de remodelació de la instal·lació esportiva, amb una data aproximada de dos anys.

L’Ajuntament ja ha anunciat la nova seu de les 17 entitats del poliesportiu i que es traslladaran a d’altres de la ciutat, o fins i tot a Badalona, com és el cas del FS García, amb l’Olímpic de Badalona com a nova llar durant aquest curs i la temporada 2019 – 2020.
Les categories inferiors del conjunt colomenc, com també el FS La Unión, es traslladaran al Pavelló Raval, la Colina i pistes exteriors. La Colina i la pista exterior escola també serà la seu temporal del CP Gramenet.
El Bàsquet Gramenet s’exiliarà a Escoles Segarra/Unamuno i la Gimnàstica d’adults al gimnàs de l’escola Segarra. El programa municipal Gimàstica Gent Gran marxarà al Pavelló Raval, on també aniran les Escoles de primària, l’Acadèmia Verge del carme i l’Acadèmia Manent. El Dojo Can Peixauet s’exiliarà al Gimnàs IES Terra Roja i el Juan del Moral serà la nova seu de les entitats que realitzen les seves activitats de dilluns a divendres, com l’Alfath. El Santa Coloma futsal marxarà a Sagarra, Fortaleza a Unamuno, Gaudí i les Vinyes. A l’ Institut les Vinyes hi anirà el Jaisido.

Finalment, les activitats de les entitats de ball i danses urbanes (Manuel Calderón, The Hood i Amics del Ball) es traslladaran al Gimnàs Les Vinyes.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure