https://www.fapjunk.com https://fapmeister.com
Compte enrere per a la transformació del Centre - Diari de Santa Coloma
 

Compte enrere per a la transformació del Centre

27/09/13. Les obres de renovació de l’entorn del mercat Sagarra duraran un any.

27/09/13. Compte enrere per a la renovació del Centre. El projecte de remodelació de l’entorn del mercat Sagarra transformarà el barri, començarà la setmana vinent i donarà prioritat al vianant i afavorint l’economia local. El pla contempla la creació de vies de plataforma única, amb voreres i calçada al mateix nivell i també el soterrament de les línies elèctriques i la reparació de clavegueram. Per tal de minimitzar les molèsties, el pla urbanístic s’executarà per fases. En una primera etapa, els treballs es centraran al passeig d’en Llorenç Serra entre la rambla de Sant Sebastià i l’avinguda de Santa Coloma (9.200 m2). La segona fase inclou l’avinguda de la Generalitat, entre la plaça de Catalunya i la rambla de Sant Sebastià (4.800 m2). La tercera i quarta fase correspondrà als carrers de l’entorn del mercat Sagarra.

Les treballs, que formen part del Pla d’Acció Municipal (PAM) d’aquest mandat duraran aproximadament un any i compten amb un pressupost de 3,2 milions d’euros que assumiran diverses administracions (l’Ajuntament, la Diputació, la Generalitat i l’Àrea Metropolitana).

Un centre lliure de cotxes
L’absència de voreres permetrà pacificar el trànsit en aquesta zona de la ciutat. Un cop remodelada, els autobusos circularan per l’avinguda de la Generalitat i el passeig de Llorenç Serra. Els veïns i comerciants podran accedir als seus aparcaments particulars sense limitació horària. D’altra banda, es crearà una franja horària per a la càrrega i descàrrega en els comerços.
 Hi haurà un augment de les places d’aparcament de taxis i de l’espai destinat a parades d’autobús a la plaça de la Vila.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure