Comencen les obres de millora de l’entorn del mercat del Fondo

19/03/13. La intervenció suposa la renovació d’uns 4.500 metres quadrats d’espai

19/03/13. L’Ajuntament de Santa Coloma ha començat les obres d’urbanització de l’entorn del mercat del Fondo que encara continua en fase de construcció. L’objectiu de la intervenció, que suposa la renovació d’uns 4.500 metres quadrats d’espai, és afavorir la millora de la mobilitat i l’accessibilitat dels veïns de la zona i consolidar el futur edifici com una nova centralitat a la ciutat.

 

Aquest projecte inclou la urbanització de diferents carrers i espais amb l'objectiu de convertir aquestes vies en plataforma única, és a dir amb un mateix nivell de calçada i voreres, per afavorir el passeig i el gaudi de la ciutadania, i alhora més seguretat per als vianants amb la pacificació del trànsit rodat. En concret, es milloraran els carrers de Mossèn Jacint Verdaguer, en el tram comprès entre Dalmau i Bruc, el carrer de Bruc, entre Jacint Verdaguer i les escala que uneixen amb el carrer de Massenet, carrer Massenet entre Dalmau i Doctor Pagès, el carrer de Dalmau, entre Massenet i Jacint Verdaguer, i el passatge del Mercat i els seus actuals escala. En totes aquestes vies, es renovarà el paviment, l'enllumenat públic, el mobiliari urbà i arbres, a més de la renovació del clavegueram, entre altres millores.

 

Restriccions de trànsit durant les obres

La intervenció implica talls del trànsit rodat en aquestes vies i desviament en la ruta dels autobusos urbans. En altres casos, pot hi pot haver certes afectacions per a la circulació dels vianants.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure