Comencen els treballs previs a la instal·lació del mercat provisional Sagarra

04/02/13. Avui, s'inicien els treballs per instal·lar la vela provisional que acollirà l'activitat del mercat Sagarra mentre durin les obres de remodelació.  

04/02/13. Les obres d'instal·lació del mercat provisional Sagarra comencen avui i s'allargaran uns quatre mesos. La vela alternativa es col·locarà al passeig de Llorenç Serra, entre el carrer de Sant Joaquim i l'avinguda de Santa Coloma. Encara que durant dues setmanes es mantenen els dos sentits de circulació, ja estan previstos els itineraris alternatius per quan es produeixi el tall del pas de vehicles i autobusos en direcció centre de la ciutat. Es manté un carril en direcció riu. 

 

El mercat alternatiu estarà enllestit cap els volts del mes de maig. Estarà distribuït en una sola planta però amb dues zones: la zona pública, on es situaran les 24 parades, els lavabos i uns vestidors i la zona de suport, ubicada a l’exterior, on estaran les cambres frigorífiques, instal·lacions i espais de treball intern, com la zona de càrrega i descàrrega i la de neteja.

 

El més antic

El mercat Sagarra va ser el primer mercat municipal que es va posar en marxa a la ciutat. Ho va fer el 27 de juliol de 1934, després de dos anys d’obres i deu al nom a Ferran de Sagarra -el pare del poeta- que va donar diners per la seva construcció. L’edifici conté trets característics de l’arquitectura noucentista –vidrieres, cornises o rajoles– i la seva façana forma part del catàleg del patrimoni municipal. Per això, el projecte de reforma inclou la conservació d’aquests elements característics. 

 

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure