Comencen els enderrocs al passatge Sant Pasqual

09/07/13. Ahir va començar l’enderroc de diferents edificis a la zona del passatge Sant Pasqual, al barri del Fondo. Aquest edificis havien estat abandonats i en alguns casos ocupats de manera il·legal, generant problemes de seguretat i brutícia.

09/07/13. Els operaris van començar a actuar ahir al passatge Sant Pasqual, al Fondo, on hi ha edificis sense habitar. Els treballs van començat a l’interior dels edificis per mitjans manuals, per posteriorment completar-los amb mitjans mecànics. Concretament es tiraran a terra els números 127 i 129 del carrer de Circumval·lació; 13, 15, 17 i 19 del passatge Pirineus; i 19 i 21 del passatge Sant Pasqual. Els treballs tenen una durada estimada de quatre setmanes en funció de la complexitat de les instal·lacions actuals. Finalitzats aquest, la zona quedarà tapiada amb una tanca d’obra a tot el seu perímetre.

De moment no es preveu cap actuació en aquests solars. Més endavant es podrien construir edificis d’habitatge protegit, segons el planejament urbanística actual.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure