Comença la setmana del Blues a Santa Coloma

La «prova pilot» del ‘Santako in Blues’ l’any 2014 s’ha acabat convertint en un dels festivals de música més esperats a la ciutat. Aquell gener de 2014 unes 40 persones es van quedar fora de l’Auditori en la única jornada del primer festival de blues. Un any després, es van organitzar dos dies de festival per poder admetre una afluència de públic major, i un programa millorat que portaria gent vinguda de molts racons del país.

Aquest diumenge comença la tercera edició del Festival, un any per consolidar el projecte i gaudir dels actes organitzats entorn al festival, que van més enllà dels dos actes programats a l’Auditori. Tota la ciutat està convidada a viure la ‘setmana del blues’ a casa. “S’espera que vingui molta gent de Barcelona, Rubí, Cerdanyola… hem de gaudir d’aquesta rebifada del blues, soul, jazz… Santa Coloma es suma a aquesta celebra- ció” ens explica el president de ‘Santako in Blues’, Àngel Elvira.
No és per menys, enguany el programa porta dos caps de cartell com els dos darrers guanyadors dels European Blues Challenge: ‘A Contra Blues’ el divendres 12 i ‘Travellin Brothers’ el dissabte 13, espectacles amenitzats prèviament a l’entrada de l’Auditori amb les actuacions de ‘Predicador Ramirez Blues Band’ i ‘Tia Felipa Blues Reunion’ respectivament. A més d’aquests actes a l’Auditori, s’ha organitzat una agenda alternativa, amb la prèvia del festival que es viurà al Linea1 el diumenge 7 a les 20h amb els ‘Backdoor Strangers’, i el tancament del Festival el diumenge 14 amb un ‘vermut & Blues’ a les 12h a Ca La Sisqueta, i a les 20h a la Taverna Isalba amb el concert-presentació del llibre d’Alan Bike, i l’Oriol Saña & Albert Bello i el seu repertori de blues & swing.

Programa complet de la setmana del Blues a Santa Coloma:

Diumenge dia 7 a les 20h – Bar Línea 1
‘Backdoor Strangers’ (Tota Blues & Miriam Aparicio)

Divendres 12 de febrer a partir de les 21,30h – Auditori Can Roig i Torres
‘Predicador Ramírez’ amenitzaran l’arribada del públic al hall de l’Auditori
‘A Contra Blues’ Banda amb 10 anys de carrera musical destacada a Europa, cinc treballs discogràfics, i guanyadors del European Blues Challenge 2014

Dissabte 13 de febrer a partir de les 21,30h – Auditori Can Roig i Torres
‘Tia Felipa Blues Reunion’ La reunió dels deixebles del ‘Tia Felipa’ de Cerdanyola arriben a Santa Coloma.
‘Travellin’ Brothers’ Banda biscaina de sis amics amb una especial complicitat, sis discos i més de 700 concerts. Són els actuals guayadors del European Blues Challenge.

Diumenge 14 de febrer a les 12h – Ca la Sisqueta
«Vermut & Blues» Actuació d’Alan Bike i presentació del seu disc «Alrededor del Compás»

Diumenge 14 de febrer a les 20h – Taverna Isalba
Oriol Saña & Albert Bello Blues & swing

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM