Comença la segona fase d’obres del Passeig de la Salzereda

La renovació de la urbanització del passeig de la Salzereda, entre els carrers de Pompeu Fabra i de Mn. Jacinto Verdaguer, ja està en marxa.

Aquesta és una de les obres de millora de la ciutat més importants de les que l’Ajuntament realitzarà en aquest mandat. L’emblemàtic passeig té una superfície de 22.800 m² i ocupa bona part de la façana al riu Besòs de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. La seva ubicació, al costat del parc fluvial del riu, que és un dels espais més valorats i utilitzats com a zona d’esbarjo per la població, fa del passeig de la Salzereda un lloc de referència.

Segons informa l’Ajuntament de Santa Coloma, el primer objectiu de tots i el que es vol aconseguir principalment amb aquestes obres és millorar les condicions ambientals dels residents en aquesta zona de la ciutat. Un cop fixat aquest objectiu, es va començar la fase 1, que va correspondre a les obres prèvies d’urbanització i es van realitzar de novembre a desembre.

Ara, aquesta segona fase del procés finalitzarà al setembre i tractarà d’urbanitzar la zona de calçada i la construcció de nous col•lectors, nou mobiliari, un nou enllumenat ecològic i de menor consum i molt més arbrat, a més d’un sentit de circulació per zona carril de serveis.

Es continua apostant, per tant, per garantir el verd de qualitat a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. No es prioritza la quantitat sinó la qualitat i viabilitat futura dels elements vegetals de l’obra, amb l’arbratge i els parterres drenants enjardinats com a màxims representants d’espais de biodiversitat i respectuosos amb els cicles naturals.

ARTICLES SIMILARS

COMENTARIS

SEGUEIX-NOS

3,747FansAgradda
1,364SeguidorsSeguir
3,315SeguidorsSeguir
17SubscriptorsSubscriure

INSTAGRAM